Myymälä avoinna Uusi mallisto esittelyssä Ajattoman tyylikkäät ja ekologiset Pirita Design pellava- ja alpakkatuotteet ovat saapuneet Pevillaan. Tule tutustumaan! Myymälä avoinna Uusi mallisto esittelyssä Ajattoman tyylikkäät ja ekologiset Pirita Design pellava- ja alpakkatuotteet ovat saapuneet Pevillaan. Tule tutustumaan!

MEKOT

JAKUT

PUSEROT JA TUNIKAT

ALPAKKATUOTTEET

HUIVIT JA PONCHOT

MIESTEN MALLISTO

KAITALIINAT

PIRITA DESIGN

PELLAVA- JA ALPAKKANEULEET

Haluatko pukeutua ajattoman tyylikkäästi ja upeisiin väreihin? Arvostatko ekologisia ja kestäviä luonnonmateriaaleja? Onko Suomessa suunniteltu ja valmistettu sinulle tärkeää?

Pirita Designin pellava- ja alpakkaneuleet on tehty juuri sinulle.

PESUKINTAAT

TULE TUTUSTUMAAN

TUOTTEISIIN PEVILLAAN!

Myymälämme sijaitsee Porissa osoittessa Hallituskatu 6.

Meiltä saat malliston tuotteita mittojesi mukaan tehtynä, erityistoiveesi huomioiden. Kun tilaat sinulle räätälöidyn neuleen, pääset valitsemaan mieleisesi värin herkullisesta valikoimasta!

 

OLEMME AVOINNA:

ti-pe klo 11.00 – 18.00

la klo 11.00 – 15.00

 

TERVETULOA TUTUSTUMAAN!

LUONNOLLISTA YLELLISYYTTÄ KOTIIN.

Lina-kaitaliinat ovat uusi, tyylikäs vaihtoehto kodin sisustukseen. Ryhdikkääksi neulottua, kaksipuoleista liinaa valmistamme myös omien mittojen mukaan.

KAIKKI TUOTTEEMME OVAT 100%

LUONNONMATERIAALIA

Tee luontoa säästävä valinta: pitkäikäinen Pirita-neule. Pellavan viljely ei vaadi keinokastelua, ja se auttaa ylläpitämään ekosysteemin monimuotoisuutta. Pirita Desiginin tuotannossa ei tule materiaalihukkaa, sillä pystymme neulomaan kaikki kappaleet muotoon erikoisosaamisemme ansiosta.

Huolellisesti valmistetut, pellavaiset tuotteemme vain paranevat käytössä. Ajattomat neuleet eivät mene pois muodista, ja sopivat tyyliisi aina.

Neuleissamme tunnet luonnonmateriaalien jäljittelemättömät ominaisuudet. Mallistostamme löytyy myös Pirita Designin uutuus: ryhdikäs pellava ja utuinen alpakka yhdessä.